Edit Room sysslar med redigering och postproduktion av reklam- och företagsfilmer.

Jag som driver Edit Room heter Göran Thorén.

1 Response » to “Om Edit Room”

 1. Nadja Lönnbohm skriver:

  Hej Göran,

  kom över er hemsida på internet och jag skriver er eftersom Spotzer studio nämligen söker frilansande videografer i Borlänge området (Vi står för resekostnader)

  För att berätta lite om oss själva så är vi den första globala media reklambyrån som erbjuder snabba och prisvärda produkter till lokala företag. Vi arbetar i över 13 europeiska länder samt i Australien och USA. Vi söker någon som kan hjälpa oss att skapa vår 30 till 60 sekunders dokumentär och intervju video produkter . Det innebär en 1 till 2 timmars filmning, och en redigering av den 30 till 60 sekunders långa videon.

  Jobben är alla lokalt baserade i eller nära den stad där du bor, och vi kräver bara att du har egen utrustning för uppdragen, både att filma och redigera program-beroende på produkten. Arbetet är frilans, men med tämligen stora volymer har det potential att vara konstant arbete om du har tid för det.

  För ett exempel på de typer av videor som vi gör, gå till http://www.spotzerstudio.com.

  Om du är intresserad eller kan rekommendera en videograf kan vi komma överens om ett samtal för att diskutera möjligheter och priser.

  Med vänlig hälsning,

  Nadja Lönnbohm

  Remarkably affordable, high quality video advertising. http://www.spotzerstudio.com
  Spotzer Media Group: De Lairessestraat 180, 1075 HM Amsterdam, The Netherlands

Leave a Reply